Maalaismarkkinat lauantaina 18.8.2018

Lemin Kotiseutumuseolla klo 10-14

Nähtävää, monipuolista ostettavaa riittää koko museon alueella kaiken ikäisille. Myytävänä on hyviä ja laadukkaita käsin tuotettuja tuotteita käsitöistä leivonnaisiin. Vatsan saa täyteen herkullisilla kahvileivillä ja säräkeitolla. Perinnetyönäytökset liittyvät päivään. Vietä mukava päivä museoalueella ( kannattaa tulla kauempaakin)!

Myyntipaikkavraukset ja lisätietoja ehdottomasti 21.6. mennessä vapaa-aikatoimisto, p. 040 595 7350 (etupäässä lemiläisille käden taidon harrastajille ja yittäjile - ei kirpputoritavaraa). Normaali Tapuliaukion toritapahtuma on siis museolla. Lemin Rasvanäpit laitteillaan ja työnäytöksin hautuumaan takainen peltoalue. Autojen parkkeeraus kirkonkylän parkkialueille - museon alueella ei parkkeerausta.

« Takaisin etusivulle