19.8.2017

MAALAISMARKKINAT La. 19.8 klo 10-15

MAALAISMARKKINAT 19.8 klo 10-15 Lemin Kotiseutumuseolla.

Nähtävää, monipuolista ostettavaa riittää koko museon alueella kaiken ikäisille. Myytävänä on hyviä ja laadukkaita käsin tuotettuja tuotteita käsitöistä leivonnaisiin. Vatsan saa täyteen herkullisilla kahvileivillä, letuilla ja säräkeitolla. Perinnetyönäytökset liittyvät päivään.

Lemin Eskon toimikausi päättyy ja uusi julkistetaan sekä paidatetaan maalaismarkkinoilla n. klo 14.

Vietä mukava päivä museoalueella (kannattaa tulla kauempaakin) !

Autojen parkkeeraus kirkonkylän parkkialueilla - museon alueella ei parkkeerausta.

Vuoskalenter 2017

Nyt saatavana taas Lemin Kotiseutuyhistykse Vuoskalenter 2017!

Kalenter sisältää jokaiselle kuukaudelle vanhan valokuvan menneiltä ajoilta. Kalenter henkii menneiden aikojen havinaa Lemillä. Vuoden 2017 kiireiden keskellä on mukava antaa ajatusten viivähtää hetken vanhoissa tapahtumissa.

Kalenter maksaa 10€/ kpl ja sitä on saatavilla Museotuvalta sekä parturi/ kampaamo Helena Koistiselta.

Pitäjä ison kiven takana

Lemin historiaa tutuksi.

Suuren suosion saavuttanut kirja, joka kertoo Lemin historiasta.

Pitäjä ison kiven takana, Lemin historiaa ovat kirjoittaneet Anu Talka, Mikko Europeus, Mirja Heininen ja Minna Kähtävä- Marttinen.

Kirja maksaa 35 €/ kpl ja sen voi tilata sähköpostiosoitteesta leminkotiseutuyhdistys(at)museosara.fi  HUOM ! Hintaa alennettu.

Anna lahjaksi tai osta itsellesi, vielä muutama kirja jäljellä.

Syö hyvin lomalla Suomessa: Testissä neljä kiinnostavaa ravintolaa

Lahdessa, Lemillä, Forssassa ja Mäntässä linkissä: